Laatste Nieuws     |     Nieuws archief    |     Laatste Nieuwsbrief    |    Nieuwsbrief archief

Online Noodloket Inkomen voor inwoners met financiële vragen

Online Noodloket Inkomen voor inwoners met financiële vragen

Een initiatief van Venrayse samenwerkingspartners

Een Noodloket Inkomen voor alle inwoners van Venray die zich zorgen maken over hun financiële positie vanwege het Coronavirus. Dat is een initiatief van de gemeente Venray, Match voor Vrijwilligers, Thuisadministratie Synthese, Platform Lage Inkomens Venray (PLIV) en Leergeld Venray. De samenwerkingspartners helpen inwoners met vragen en zorgen via www.venray.nl/noodloket-inkomen.

 

Gevolgen van het Coronavirus
Het Noodloket Inkomen is ontstaan naar aanleiding van het eerder ingestelde Noodloket Ondernemers. Daaruit bleek dat ook veel niet-ondernemers zich zorgen maken over de gevolgen van het Coronavirus voor het inkomen. Denk aan alle regelingen rondom Corona, vragen rondom contracten of WW-rechten en hulp bij het aanvragen van een bijstandsuitkering, over de belasting of over betalingsachterstanden.

Formulier op de website
Inwoners die het formulier op de website van de gemeente Venray invullen, krijgen zo snel mogelijk antwoord. Dat antwoord wordt dan gegeven door een medewerker van een van de deelnemende instanties. Als het niet lukt met het formulier, dan is het ook mogelijk om op andere manieren contact op te nemen. Daarover staat alle informatie gebundeld op de website van het Noodloket Inkomen.

Ondernemers
Ondernemers met vragen kunnen uiteraard nog steeds terecht op www.venray.nl/noodloket-ondernemers.

houd mij op de hoogte Match

Agenda

12mei
dinsdag 12 mei 2020 van 14:00 - 16:00 uur
Geannuleerd!! Match on Tour “Rondleiding Psychiatrie VVGI"
05sept
zaterdag 05 september 2020 van 10:00 - 14:00 uur
Maatschappelijk en Vrijwillig "DE markt van 2020"

2015 © Match voor vrijwilligers | Ontwikkeld door Intoappsnwebs